Hur ska du ha det?

Jag har dejtat en tjej ett tag. Vi har träffats tre gånger... jag har visat mig intresse och föreslagit att vi ska träffas och hittat på roliga saker att göra. Varenda gång har hon svara med ett entusiastiskt jaa! Men när vi sen har träffats har det känts som om hon nästa inte ville vara där...

Varför säga en sak och göra en annan? För att spela svårfångad? Jag hatar det där spelet.

Till min nästa dejt; är du intresserad bör vi har hunnit med minst ett rejält hångel vid tredje dejten. Annars får det fan vara... bara så du vet.

Ska det vara så här?!

I morse hände det igen. Min bärbara dator kraschade. Den är två månader gammal och den kraschade som en självmordsbombare.

Jag har haft problem med min förra dator också; den kraschade fyra gånger (läs FYRA HELVETES JÄVLA gånger). Schysst av dom att ge mig en ny, när dom vet att deras datorer är SKRÄP. Skulle man råka få ett måndagsexemplar må det vara hänt, men två?!?! Det är ett tydligt tecken på att det är SKRÄP... SKIT... LURENDREJERI... PÅ LÅTSAS...

Det är HP jag pratar om. Hewlett Packard... Köp inget från dom. Jag uppmanar ALLA att aldrig någonsin köpa nåt skit från dom igen.

Men visst... en eloge ska dom ha. Dom är duktiga på att laga. Det är för att dom GÖR DET SÅ JÄVLA OFTA!


Cliff Barnes är förmodligen världens bästa

Var på Cliff Barnes i fredags. Jag hade aldrig varit där förut. I kön in frågade vakterna om det var någon som inte varit där förut. För dom har två regler; dansa inte på borden och öppna inte fönstren. Men annars är det bara att ha kul. 

Det gick jävligt vilt till. Det var varmt och svettigt... vi dansade och hade väldigt trevligt. Jag fick en flaska i pallet så ögonbrynet sprack. Blodet rann som en mindre flod. Vakten kom, utrustad med plasthandskar och kollade vad som hänt. Det var inget bråk eller så, utan bara en olyckshändelse. Men ögonbryn spricker så lätt...

Han drog med mig ut i köket och började tejpa ihop såret. Sen säger han åt mig att gå ut och ha kul sista tio!!

EN STOR JÄVLA JÄTTEELOGE TILL VAKTERNA PÅ CLIFF BARNES! Hade det varit på något annat ställe hade jag åkt ut...

Storstad suger träk*k

Har hänt en del sen sist;

Var ut på en after work med jobbet i fredags. Vi gick till Storstad. Ett ganska bra ställe har jag alltid tyckt; MEN i fredags kom dess sanna natur fram. SERVICEN ÄR FÖRJÄVLA BEDRÖVLIG. Surfittan som skulle servera oss gnällde på att vi stökade till i lokalen när vi drog ett par fåtöljer närmare... vi rubbade dem från golvet och vred dem i 90 graders vinkel så att vi alla kunde sitta tillsammans.

Men den gubben gick inte för vi STÖKADE TILL. Sen hade hon INGEN koll på vad vi hade ätit eller druckit. Vi betalade var för sig och när hon kom tillbaka med notorna saknades det 141 kronor. Hon surade och gnällde på att vi inte hade någon koll, men det hade minsann hon; hon visste exakt vad hon hade tagit ut till oss...

Fem minuter senare hittade vi felet; HON hade missat en mat... HON hade gjort fel och det gick ut över oss.

GÅ INTE TILL STORSTAD OCH ÄT! Det är mitt stalltips...

Magnus Uggla är en surputte

Magnus Uggla drar bort sin musik från Spotify och säger att han hellre rövknullas av Pirate Bay än får allmosor från Spotify. Läs eländet här

Jävla gnällspik säger jag.

Uggla kan ju börja med att göra bra musik så han kan kräva att få bra betalt.

Petter blandar sig i leken och säger att han och hans musik har blivit en vara! Nähä... säger du det?! Fuck me sideways...

Det är helt riktigt, Petter. Musik är en handelsvara. Ska du leva på din musik får du fan börja producera och driva din musik som ett företag och inte vädja till konsumenterna att betala för KONST, som alla jävla musikmuppar anser att deras musik är. Det är det fan inte...

Gör musiken tillgänglig för alla! Tjäna pengar på konserter och framträdanden istället. Kan U2 kan ni; Uggla och Petter... väx upp och följ med i utvecklingen. Sluta bete er som småungar.

För helvete.

By the way: jag lyssnar inte på vare sig Magnus Uggla eller Petter. Jag tycker deras musik suger! Det som gör mig ännu mer bestört är att Bob Dylan! drar bort sin musik från Spotify. Det sved i mitt musikhjärta.

Fuck you och välkommen åter

Har just kommit hem från min semestervecka i Göteborg. Det har varit en trevlig vecka och så fick jag en avskedspresent från Göteborgs Stad; en fet p-bot på 600 spänn.
 
Ja, jag vet... den var rättfärdigad. Jag hade varit ordentlig och betalat avgiften, men jag parkerade helt åt helvete... Jag såg inte skyltjävulen, helt enkelt.

Fick däremot en nice present från syster när jag kom hem; en tavla till vardagsrummet =) Den gav mig en idé... snart kommer en ny blogg att ersätta denna...

Sol | Lunch på Sea Lodge | Seglingsunderhållning

Tog bilen och åkte till Smögen idag. Det är ett trevligt litet sommarställe. Åt lunch på Sea Lodge i solen och kollade på tafatta seglare.

Tre små segelbåtar skulle ta sig ut ur hamnen; de kryssade och kryssade, jobbade och jobbade som slavar, men det gick inte riktigt som de tänkt. Två av båtdjävlarna drev in i en stor blank motorbåt flera gånger innan de  fick ge upp och plocka upp paddlarna.

De höll på i tjugo minuter innan de kom ut ur hamnen! Segling verkar bara jävligt jobbigt...


Ska jag flytta?

Är i Göteborg och slås av hur trevlig alla är. Inte som i Stockholm där alla jävlar bräker ur sig nåt surt, ler falskt eller överlägset, utan trevligt... de frågar hur min dag i solen har varit och är avslappnade.

Spårvagnar är visserligen ett djävulens påfund som jag inte alls gillar... men hallå; jag hatar tunnelbanan också.

Det finns vackra tjejer ÖVERALLT, det kryllar av dom små liven. I Stockholm måste man ta sig in till Stureplan eller till nåt uteställe på Kungsholmen för att hitta ögongodis. Men då bara för att upptäcka att det är ena uppblåsta, dryga överklassbrudar... eller bara jävligt dryga brudar.

Fan vad jag gillar Göteborg! När solen skiner...


Lämnade solen bakom mig

I morse lämnade jag ett soligt och varmt Stockholm för att åka bil ner till Göteborg och ha en skön semester. Anlände till ett grått och jävligt regnigt Göteborg för en timme sen.

Jag hoppa solen kommer hit fort som helvete... annars åker jag hem igen.

RSS 2.0